ایوب محمودی: امروزه بازی های رایانه ای جایگاه ویژه ای را در پر کردن اوقات فرزندان ما پیدا کرده است. با رشد روزافزون اینترنت، علاوه بر منازل، گیم نت ها یکی از مکان های پر رفت و آمد کودکان و نوجوانان برای انجام بازی های رایانه ای به شمار می رود. روزانه بسیاری از جوانان و حتی کودکان وارد فضاهایی به نام گیم نت به عنوان یکی از پاتوق های سرگرمی می شوند. در طرح ساماندهی گیم نت ها مدیران فرهنگی بر این باورند که ارائه بسیاری از بازی های رایانه ای با توجه به اثرات منفی فرهنگی و روانی که دارد، مجاز نیست و جالب هم اینجاست که هیچ کدام از نهادهایی که خود را متولی گیم نت ها در کشور معرفی میکنند هنوز آمار دقیق و قطعی از تعداد این مکانها در کشور ندارند. شاید دلیل آن هم متغیر بودن این مکان هاست، اما با وجود این گفته می شود که ۹۰ درصد گیم نت ها مجوز رسمی ندارند و برای آنکه بتوان بر فعالیت آنها نظارت کافی داشت باید این گیم نت ها ساماندهی شوند.
مساله اصلی نظارت بر فعالیت گیم نت هاست. نظارت بر گیم نت ها بر عهده اماکن است. تعیین نوع بازی هایی که در گیم نت ها به کاربران ارائه می شود، بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. اگر گیم نت ها خلافی داشته باشند، دستور پلمب را به اتحادیه می دهند. با این حال متاسفانه نظارتی که باید و شاید بر فعالیت گیم نت ها وجود ندارد.
برای آنکه این مساله را از زبان خود مردم جویا شویم به سراغ آن ها می رویم.
یکی از مدیران مدارس شهر خور در این باره می گوید: متاسفانه بارها با شورا در ارتباط با فضای نامناسب گیم نت ها صحبت شده است. در ارتباط با فعالیت گیم نت ها تا دیروقت و حتی در ایام امتحانات. بسیاری از والدین مشکلات این گیم نت ها را به ما گزارش می دهند در حالی که ما قانونا نمی توانیم کاری انجام دهیم. خیلی از والدین از اینکه فرزندان شان ساعت ها در فضای نامناسب گیم نت ها حضور پیدا می کنند نگرانند.
مصطفی که فرزندش در یکی از مدارس خور تحصیل می کند در این باره می گوید: متاسفانه فرزندم به شدت به رفتن در این گیم نت ها اعتیاد پیدا کرده است. حتی اگر فردا امتحان داشته باشد. با مسئولین این گیم نت ها صحبت کرده ایم اما می گویند نمی توانیم مانع از حضور بچه ها شویم و شما باید خودتان نگذارید که به اینجا بیایند.
مادر یکی از والدین با ناراحتی می گوید: فرزندم از وقتی در این گیم نت ها حضور پیدا کرده حرف های زشت و نادرستی آموخته و رفتارش عوض شده است. او با اینکه امروز امتحان عربی داشته اما دیشب تا ۱۲ شب در گیم نت بوده است و صبح به زحمت به مدرسه آمده است.
سعید می گوید: کار به جایی رسیده است که صاحب یکی از همین گیم نت های خور، با پسرم تماس می گیرد و با هم به گیم نت می روند. اختلاف سنی این دو نفر حداقل ۱۵ سال است! او در ادامه می گوید: فحش و توهین به همدیگر، شرط بندی، جر و دعوای لفظی و گاهی حتی فیزیکی و مسخره کردن همدیگر در گیم نت ها و حین انجام بازی ها عادی شده است. بعد ما از مدارس توقع داریم این بچه ها را تربیت کنند.
علی در تایید حرف های سعید می گوید: شما کافیست یک بار به گیم نت های خور سر بزنید. اولین چیزی که می بینید، شیشه های دودی است که باعث می شود شما از بیرون نتوانید محیط آن جا را رصد کنید. وقتی وارد همچین محیطی هم می شوید می بینید که از پسر ۷ ساله تا مرد ۲۵ ساله آنجا مشغول بازی هستند. همه در کنار هم و چه حرف های نامناسبی که بین آن ها رد و بدل نمی شود. واقعا چه کسی باید به وضعیت این ها رسیدگی کند؟
ناصر می گوید: از نظر من گیم نت ها از چند نظر مشکل دارند. بیشتر بازی ها مناسب کودکان و نوجوانان نیست و شما تصاویری را در این بازی ها می بینید که شرم می کنید. مشکل دوم حضور افرادی هستند که همسن نیستند و متاسفانه بسیاری از بچه ها در این محیط، آلوده یک سری مسائل می شوند. من نمی توانم همه این حرف ها را بیان کنم اما این مشکلات هست و همه هم می دانند اما کسی پیگیر نیست.
یکی دیگر از مدیران مدارس در این باره می گوید: شخصا برای بررسی وضعیت گیم نت ها به آن جا رفته ام و متاسفانه دانش آموز مدرسه خودم را دیده ام که در ایام امتحانات پایانی نوبت اول، تا پاسی از شب در آن جا مشغول بازی هستند. بنده به عنوان مدیر مسئولیتم محدود به محیط مدرسه هست ولی اکثر والدین متاسفانه نمی توانند مانع از جضور بچه هایشان در گیم نت ها شوند و به جای آن به ما فشار می آورند که کاری کنید.
برای یافتن پاسخ با یکی از اعضای شورای شهر خور تماس گرفتیم و مشکلات گیم نت ها را گفتیم. یعقوب فاتحی عضو شورای اسلامی شهر خور می گوید: برای بررسی و نظارت بیشتر بر فعالیت گیم نت ها بارها به اماکن و خود گیم نت ها مکاتبه کرده ایم. ساعت های مشخصی هم برای فعالیت آن ها تعیین کرده ایم که متاسفانه معمولا مراعات نمی شود. با این حال در آخرین جلسه شورا مجددا این مساله را بررسی کرده ایم و به این نتیجه رسیدیم که حداقل بتوانیم مدت زمان فعالیت این گیم نت ها را محدود کنیم. مثلا دانش آموزان راهنمایی نهایتا تا ساعت ۸ و نیم شب آنجا باشند.
یکی از مسئولین گیم نت ها در پاسخ به انتقادها می گوید: اگر والدین نگران وضعیت فرزندان شان هستند مانع از حضور آن ها شوند. ما نمی توانیم برای بچه های مردم، دایه عزیزتر از مادر باشیم. وقتی یک دانش آموز از پدر خود حرف شنوی ندارد، از ما چه انتظاری دارید؟
آنچه در پایان این گزارش باید به آن اشاره کرد مسئولیت همه ما در قبال حل مشکلاتی از این نوع می باشد که به گونه ای همه را درگیر می کند. در وهله نخست نظارت و مراقبت خود والدین بر رفتار و عملکرد فرزندان شان می باشد. پدر و مادری که نمی تواند از آمد و رفت فرزندش به این مکان ها جلوگیری کند نباید همه مشکلات را بر گردن صاحبان گیم نت ها و یا مدیران مدارس و شورا و …بیاندازند. در وهله دوم، خود صاحبان گیم نت ها باید توجه کنند که محیط کارشان را از وجود مشکلات اخلاقی و رفتاری پاک کنند. افرادی که به هر طریقی باعث اذیت و آزار سایر بچه ها می شوند را شناسایی کنند و از ورودشان جلوگیری کنند. بازی هایی را برای بازی بچه ها قرار دهند که به تایید اداره ارشاد اسلامی رسیده باشد و خدای ناکرده زمینه فساد و بی اخلاقی را در بچه های کم سن و سال شهرمان فراهم نسازد. و در آخر، مسئولین محترم نیز با جدیت بیشتری بر فعالیت این گیم نت ها نظارت کنند. هم نظارت بر وضعیت اخلاقی و رفتاری صاحبان این گیم نت ها و هم افرادی که با آن جا مراجعه می کنند و هم نوع بازی ها. امید است که با هشیاری خود مردم و مسئولین محترم، فضای پاک و سالمی را برای تربیت فرزندان مان مهیا سازیم.
سپاس به خاطر پرداختن به این موضوع مهم
در واقع چند بحث مطرح است:
یکی سالم سازی فضای گیم نت ها که قطعا مسولیت آن متوجه مالکان و اداره کنند گان است.
موضوع دیگر امکان ایجاد محدودیت های قانونی برای فعالیت در زمان های خاص مثل امتحانات است که نیازمند پیگیری نهادهای مدنی و قانونی است
و موضوع مهم دیگر کنترل خانواده بر فرزندان و توانایی کنترل آنها است که البته در این زمینه مشکلات فراوانی داریم.
من یک گیمنت دارم وتا ال آن کسی به من گیر نداده و من ۱۱ساله هستم خواهشن … نزن
در اینکه گیم نت ها خواسته یا ناخواسته باعث اشاعه بداخلاقی و رفتار و گفتار ناشایست شده اند شکی نیست. ولی همانطور که نگارنده بالا ذکر کرده اند مسوولیت پیشگیری از حضور در چنین مکانهایی در وهله اول متوجه خانواده و والدین است. اگر نتوانند از حضور بچه ها در این سنین در چنین اماکنی جلوگیری کنند، با افزایش سن بچه ها جلوگیری از حضور آنها در مکان های خطرناکتر بمراتب مشکلتر و دچار آسیب های جدی خواهند شد.
وقتی پدر و مادر نمی توانند کنترل فرزند خویش و ساعت خروج و دخول به خانه را کنترل نمایند چرا گریبان دیگری را می گیرید ؟
ضرب المثل قدیمی : زورش به خر نمی رسید به پالان می زد به ذهنم رسید..
اقای رفیعی بنده خدایی که گیم نت راه اندازی کرده است با هزینه های سرسام اور کرایه و هزینه های اضافی روبروست و اینکه شما می خواهید ساعت کاری مشخص کنید چه کسی می بایست کمبود درامد ماهانه انها را جبران نماید ؟ منطقی باشید ان هم کسی مثل شما که درس خوانده و ژست فرهنگی به خود گرفته اید !
یعنی فرک می کنید جلو فرزندی از ورود به گیم نت گرفته شود وی به کجا خو.اهد رفت ؟
چه کاری و چه شعاری برای سالم سازی جامعه کرده اید؟ هیچ هم ۵ نقطه دارد پس این بلندگوی نوع دوستی را کنار بگذارید
همین پسری که از گیم نت منع شود سر از پاتوق های صحرا در خواهد اور.. مشروبات الکلی. انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی برای وی به رقص در خواهند امد .. نگویید اینها را نمی دانستیم.. می دانستید و می دانید اما شعار دادن را خوب یاد گرفته اید
مشکل ما گیم نت ها نیستند.. اقای محمودی به جای استفاده از اساسمی مستعار بهتر بود مشخصات کامل می دادید تا بفهمیم اینها کیستند و اصولا ایا نظارتی بر رفتار فرزندان خویش دارند یا خیر ؟
فکر می کنید اگر در گیم نت ها نباشند حرف های زشت و رکیک یاد نمی گیرند؟ این سخنان جهان سومی را شماها می زنید ؟
تویی که قران می خوانی هم حرف زشت و رکیک می دانی.. اما از ان استفاده نداری چون به سنی رسیده ای که بهتر تشخیص می دهی .. من و شما هم از این قاعده مستثنی نبوده ایم.. پس چه فرقی میان این بچه هاست؟ نکند انها از ژن دیگری هستند ؟
شیشه دودی؟
کار با کامپیوتر نیازمند عدم تابش نور بیش از حد در فضا می باشد و دودی کردن ان به همین دلیل است.. این برهان های بی خردانه خویش را در جای دیگری علم کنید
اگر واقعا دلسوز این جوانان و نوجوانان هستید .. بهتر از به جای منع انها و دست ندرکاران و گردانندگان گیم نت ها .. سرگرمی بهتری برای انها به پا کنید.. سرانه فضای ورزشی.. هزینه تمرین و دیگر مشوق هایی که انها را به سمت ورزش بکشاند را به تصویر بکشید ..
خلاصه اینکه مشکل جامعه ما نه این گیمر ها هستن و نه گیم نت ها.. در اینکه بازی بیش از حد انها در گیم نت باعث ضربه به تحصیلات می شود شکی نیست و می توان با کمی مدیریت این فضا را بهتر نمود که خود گردانندگان گیم نت ها هم به این امر واقف هستند و با سخنی برادرانه از انها بخواهید که ساعت مشخصی در فصل امتحانات داشته باشند اما اینگونه نقد انها فقط افراد بیسواد مطلب شما را کج خواهد فهمید و الا باید بر شیوه کنترل و تربیت والدین نظر دیگری انداخت
موفق و پیروز باشید و شک دارم این مطلب هم تایید شود
سلام
سپاس از وقتی که در پاسخ گویی گذاشتید.
اما فکر کنم شما متوجه عبارات “زمان های خاص” و نیز “امکان” در عرایض بنده نشدید. منظور از زمان های خاص مثلا چند روز امتحانات است. و همچنین کلمه امکان که بحث شدن یا نشدن هست. یعتی آیا اصولا می شود در زمان های خاص محدودیت ایجاد کرد؟ در ضمن توجه فرمایید که کلا در مباحث اجتماعی راضی بودن همزمان همه افراد و اقشار به صورت همزمان ممکن نیست. پس باید به برایند یک تصمبم نگاه کرد که چقدر به درد اجتماع می خورد. این که به روشی قانونی یا فرهنگی حضور کودکان و نوجوانان در گیم نت در روزهای خاص که گفتم منظورم ایام امتحانات بود، محدود شود البته که مخالف منفعت حرفه مورد بحث است. طبیعی است که بحثی مثل اجاره گیم نت در این مساله موضوعیت ندارد.
در ضمن همچنان که نوشته ام یک بخش آن توانایی کنترل خانواده هاست بر فرزندان خود. که هم این کنترل در حالت مناسب شامل محدود کردن ساعات حضور در گیم نت است و هم در جلوگیری از ابتلا به دیگر معضلات. شما به درستی اشاره کرده اید که همه مشکلات ما گیم نت ها نیستند. اما ما چرا عادت داریم بحث را بی جهت گسترش دهیم؟ این که مشکلات دیگری هم داریم چرا مانع بررسی موردی یک مشکل خاص باشد؟
در پایان مطلب هم گویا خودتان همان سخن من را بیان کرده اید. این که می توان از روش هایی که الزاما اتکا به قانون نیستند، در زمان امتحانات ساعات کاری را محدود کرد.
در پایان این که همچنان که شما گفته آید مشکلات ما در گیم نت خلاصه نمی شود ولی همین مشکل هم به هر حال قابل بررسی و تامل است.
در ضمن برآیم مایه تعجب است که شما که اینچنین منتقد هستید و از کم کاری سخن می گویید و همچنین به مدیر سایت می تازید که چرا اسامی مستعار هستند، قطعا حرف های بسیار بیشتری دارید و توانایی های خاصی در خود سراغ دارید. چرا با این وضعیت شما خود با نام مستعار می نویسید و از نام مستعار دیگران گله مند هستید؟ مشکل بزرگ شهر ما کمبود فعالان اجتماعی است. البته اگر هم یکی مثل عارف رفیعی بخواد با نام و نشان و هویت معلوم حرف بزنه، از جانب دلسوزان گمنامی چون شما متهم میشه به ژست گرفتن و … خب شما بفرمایید حرف بزنید و البته عمل کنید. مخصوصا اگر بیشتر اوقات در خور تشریف دارید.
عزیزم لطف کن شما پیشقدم یک کار مفید باش. حالا که این همه نونهال و نوجوان بهت مراجعه میکنند، باهاشون دلسوزانه صحبت کن، نزار ادبیاتشون خراب یشه، براشون تشویقی بزار که اگر خوب باشند مثلا ده دقیقه بیشتر بازی کنند. و کلی کار که تو میتونی بکنی و ممکنه پدر و مادرهایی که تربیت فرزندشون ضعیف اند نتونند. ان شاءالله خبر بعدی این باشه: برنامه ریزی گیم نت فلان جا برای بهتر شدن فضای کار و نتیجه ی آن میشرفت تحصیلی مراجعه کنندگان. باتشکر
عرض کردم
طبق سخن شما دلسوزی برای شهر نیست.
شما بفرمایید وارد میدان شوید و کار کنید.
ولی خب شرط اول این که به جای انتقاد از اسامی مستعار، خور اررمستعار نویسی بپردازید.
البته ربط زمین و زمان کار سختی نیست. ولی هر چیز به جای خود. کار فرهنگی به جای خود برنامه ریزی برای چنین مواردی هم به جای خود.
شما حتی به خود زحمت نمی دهید مطلب دیگری را با دقت بخوانید ولی خب اعتماد به نفس تان گویا در حدی است که در کمال خلوص و گمنامی و احتمالا به قصد دوری از ریا! دیگران را متهم می کنید به کم کاری و ژست گرفتن.
توان نیروها مشخصه و همچنین کارنامه عملکردشان در این سال ها. البته دلسوز گمنام را گویا کاری به این مسائل نیست. او فقط باید انتقاد کند که “هیچ” کاری انجام نشده است. گیرم که این چنین باشد چه ربطی به بحث موردی یعنی لزوم یا امکان بهبود فعالیت گیم نت ها دارد؟
بچه پولدار چه میدونه فقیری یعنی چی
اون بدبختی که پول خرید یه سیستم نداره و میاد چند ساعت پول بده و بازی کنه اونم تحریم کنین و به مرور زمان همه جا تخته کنین و راه خوب (جاشو باید خالی گذاشت وگرته نظر رو نمیزارن ملت ببینن)منظورم همون کارایی بود که تو خور انجام میگیره رو پیشرفت بدین و این جوانان خیلی بد و نونهالان خیلی خیلی بدتر رو پاک و بهشتی و منظم و مرتب و موادب کنین
فقط اینا پاک و خوبن خخخخخ
هر کی میره گیم نت و سرگرمیش گیم نته کافره
بخدا صاحب گیم نت مسلمون نیستن…..خخخخ
یعنی موندم تو کار و حرف اینا
همش رو از رو شکم سیری میحرفین و بس
اقای رفیعی گرامی
سخن بنده دو روی سکه بود هم به شما که نظر داده بودید و هم اقای محمودی که اینچنین شسته و رفته تحقیق کرده
اما کجای کار می لنگد؟ دقیقا این نوشته به شذت فعالیت گیم نت ها را کوبیده است ! یک دیدگاه کاملا نهی گرا از آن.. اگر خلاف قوانین است پس صدور پروانه کسب چرا ؟
چون با توجه به تحقیق نویسنده مطلب گیم نت تنها باری که ندارد بار مثبت ان است
البته اینها بنا به نقل قول از والدین اکثرا کم سواد است که خود معضل دیگریست
یقین داشته باشید من و شما هم برخاسته از همین جامعه هستیم که دچار کمبودها و نواقص بیشتری بوده است . بزرگ شدن و ادب داشتن نیز برخاسته از خانواده ست . انچنان که من شما را مودب می بینم نشان از تربیت دارد .. پس در جامعه ای مانند خور که باورها و عقاید سنتی بر ان حاکم است انتظار نداشته باشید نوجوانان همیشه مثبت اندیش باشند. حس کنجکاوی انها بیشتر به سمت نکات منفی کشش دارد و شما با هیچ قدرتی نمی توانید انها را ناهی باشید
اما نام مستعار بنده : در پاسخ به مستعار نوشتن نامها بود و اصولا عادت به طرح چنین مواردی حتی در جامعه ندارم چون برخوردهای نادرست ، عدم ایجاد راهکار از سوی منتقد ولو والدین و یا دست اندرکاران باشند باعث سرخوردگیست
اما از من شنیده بگیرید .. این جامعه امروزی ما مشکلش گیم نت نیست.. شاید در برخی موارد نکات منفی داشته باشد اما اجازه ندهیم جوان و نوجوان از بین بد و بدتر بدتر را انتخاب کند
دقیقا
اگه بین بد و بدتر فقط یه انتخاب باشه اونوقت همین مسولان میخوان پاچه چه کسی یا چه چیزی رو بگیرن
گفتار دوم: بنده مسئولیتی بر عهده ندارم که بخواهم عمل کنم اما به عنوان یک شهروند همیشه منتقد فعالیت های منفی / نا کارامد / قانون گریزی شهروندان هستم و سعی در اصلاح ان دارم
و از انجا که بیشتر افراد مسئول در حیطه های شهرداری – شورا – و غیره ( بجز تعداد اندکی ) تنشه قدرت و نه شیفته خدمت هستند ( این را تاریخ ۱۵ سال اخیر خود گواهی می دهد ) علاقه ای به شرکت در چنین جاهایی را ندارم اما مستقیم و غیر مستقیم راهکارها و دیگر مشکلات را به گوش مسئولین می رسانم اما ..
۱- برگزاری کلاس های فرهنگی و اجتماعی برای والدین – جوانان و اموزش رفتارهای شهروندی
۲ – تمرکز بیشتر بر روی فضاهای ورزشی و سرمایه گذاری با وجود این همه نیک اندیش
۳ – برگزاری همایش های شب شعر که متاسفانه ما نداریم و برای تشویق بهتر استفاده از جوایز ارزنده به برندگان
۴ – تحت فشار قرار دادن شورای بیکار و تنبل شهر برای مبارزه با زمین خواری شهرداری و دیگر دلالان
۵- استفاده از اهرم فشار بوسیله منبر نماز جمعه و مبارزه با گرانی نامعقول زمین ..
۶ – برگزاری همایش های فرهنگی خردسالان تا بزرگسالان به مناسبت های مختلف
و خیلی موارد دیگر که می توانید اینها را با مسئولین در میان گذاشته و روی انها مانور دهید
سپاس به خاطر ادامه دادن بحث
خب بینید من هم گفتم که برای کار فرهنگی نیرو لازم است. به همین دلیل هم به نظرم باید افرادی که فکر می کنند راهکاری دارند خود نیز وارد میدان شوند تا هم کمکی کنند و هم به مشکلات واقف شوند.
ولی تا کنون کار هم شده و می شود. همین سایت خور که من و شما در حال بحث درباره یک موضوع مشخص هستیم ثمره دغدغه چندین نفر است بالاخره! چند سال پیش در خور نشریاتی داشته ایم آن ها زمانی که در منطقه این همه نشریه امروز نبود. البته انشالله به زودی با طی مراحل قانونی، مجوز نشریه جدید نیز صادر خواهد شد. جلسات انجمن ادبی بامداد ماهی دو بار برگزار می شود. کمیته دانش پژوهان انجمن خیریه صابرین، تا کنون هم در راستای وام تحصیلی به افراد نیازمند کمک کرده است و هم فعالیت های جانبی فرهنگی مانند برگزاری مراسم های بزرگداشت بزرگان ادب پارسی برگزار کرده است. کلاس های تقویتی برای مدارس نمونه و تیزهوشان در سال های گذشته با نتیجه دهی معقول برگزار شده است.
هدفم ارائه بیلان کار دوستان دلسوز خودم نبود فقط می خواستم بگویم کار انجام شده و می شود. بی انصافی است ندیدن این زحمات و فقط به طعنه و انتقاد بسنده کردن. البته همه این ها برای تداوم و اثربخشی نیاز به مشارکت بیشتر عمومی دارد. چند سال پیش دو استاد شناخته روانشناسی خانواده به همت کمیته دانش پژوهان از مرکز استان در خور حاضر شدند و چند کلاس مفید برگزار کردند. اما برای ادامه روند هم نیروی اجرایی به تعداد کافی نیاز است هم کمک مالی و …
از این رو به نظرم باید از فرصتی مانند مباحث سایت خور برای معرفی فعالیت ها و یافتن نیروهای اجتماعی جدید استفاده کرد.
خور از نظر دزدی و زمین خواری خیلس پیشرفت کرده یه گیم نت که به لطف چند تن از دوستان دایر شده اینم میخواین با دروغ هاتون و حسادت های همیشگیتون درشو تخته کنین? خبر داری اون پسری که مادرش نذاشت بیاد گیم نت عصری کجا دیدنش پای شیشه تو صحرای پدز میدونی اون بچه ی که میگفتن تو گیم نت حرف زشت یاد گرفته بعد از دو ساعت منع شدن از گیم کجا سر در اورد تو پارک جنگلی خور پای بساط مشروب….و….و…..برو برادر من برو نون کسی بریدن تیشه به ریشه خود زدنه بفکر مکان سرگرمی بهتر و محیط سالمتر و پیشرفت شهرت باش نه تخته کردنش
خدا کنه این متن رو رویداد بشه تو سایتتون و مردم نظرات خودشونو بدن و نترسین از حقیقت ….ولی بعید میدونم بزارین مردم ببینن چون از حقیقت میترسین…
دوستان عزیز گیم نت دوست و گیم نت دار، با این همه حمله به انتقاد به گیم نت ها قشنگ معلومه توی گیم نت ها خبری هست، گویا تک تک انتقادات را باور کردین که این همه موضع سخت گرفتین. پس احتمالا همانطور که خیلی ها میگن گیم نت ها محیط امنی نیست بیشتر به واقعیت نزدیکه تا شما ها که دارین یک طرفه موضع شدید می گیرین. بعد میگن چرا فلان مسئول انتقاد پذیر نیست. خودتون هم وجدانتون را قاضی کنید و وضعیت تون را بررسی کنید و برای بهبود آن بکوشید.
اکثر این نظرات که تعریف کردن از گیم نت و به بقیه حمله کردن از مالکان گیمنت هاستن. گیم نت جای خوبیه آقا تو هم بشین کاسبیت رو بکن با پول کثیف
دوستان فکر نکنم بحث کوبیدن گیم نت ها باشه. اولا گیم نت ها پاسخ گوی یکی از نیازهای جامعه امروز یعنی نیاز به بازی و سرگرمی برای نوجوانان هستند. از طرفی اهالی این حرفه حق دارند در ازای سرمایه گزاری خود، کسب و کار داشته باشند. صاحبان گیم نت ها اهالی همین شهر هستند و حق کسب و کار دارند و نباید با بغض و کینه به حرفه آنها نگریست. ولی باز هم مثل هر پدیده دیگر میشه برای بهبود شرایط کار کرد. از طرفی مشکل هم فقط گیم نت ها نیستند. درد اصلی جامعه ما گیم نت ها نیستند. اما هیچ ایرادی نداره آسیب های محیط گیم نت ها را بیشتر بررسی کنیم و یا این که در زمان امتحانات، با گفتگو یا قانون، ساعت کار آنها محدود بشه. من خودم چند سال پیش یادم است که یکی از مدیران گیم نت ها که الان در این حرفه فعالیت ندارد، وضعیت درسی بچه ها رو رصد می کرد و در صورت پیشرفت درسی، اعتبار هدیه به اونها می داد. یعنی میشه با گفتگو در هر زمینه ای خیلی کارها رو پیش برد. خلاصه این که تهیه چنین گزارش هایی را شروعی برای بحث در این مورد در نظر بگیرید و نه بحث های سیاه و سفید به نفع یا علیه گیم نت ها.
آقای رفیعی عزیز اون وقت به چه قیمتی باید یک عده کاسبی کنن ،این قدر خبرهای بد از گیم نت ها میرسه که فلا بچه رو از گیم نت بردن فلان جا و یا چیزهای دیگر
متاسفانه شورا نه تنها نظارت ندارد بر هیج یک از فعالیتهایی که در شهر در حال رخ دادن هست بلکه زمانیکه برای حل چنین مشکلات و معضلاتی به آنها رجوع میشود یا خیلی کلیشه ای جواب میدهند که مکتوب کرده و ان شاالله پیگیری خواهیم کرد البته چندین بار پیگیری و یا مکاتبه در اینمورد لنجام شده است و همه اینها فقط برای سرباز زدن از مسئولیتی هست به آنها محول گردیده…..
مشغول به زمینخواری هستن شاید
تحلیل کردن فضای موجود در گیم نت های خور بسیار ساده است.
کافیه جوابیه هاشون را در زیر این مطلب مطالعه کرد.
سرشار از ادبیات پرخاشگری ناشی از فضایی است که در آن زندگی میکنند.
البته میزان متانت و ادب در گفتارشان را هم میشه از این نحوه ی برخوردشان با یک انتقاد ساده فهمید.
معلوم نیست که توی اون فضاهای بسته شان چی میگذره که اینقدر از رسانه ای شدن آن به خشم آمده اند.
پیشنهاد می شود خانواده هایی که نمی تونند برند داخل گیم نت های خور، همین نحوه ی نظر دادن شون توی این سایت و نظراتشون را در برخی از گروه های مجازی واتساپی بخونند کافیه.
و البته پیشنهاد می شود همیشه راه قانونی را طی کنیم. شاید بهتر بود مدیران سایت خور این تیتر را برای این مطلب انتخاب می کردن: *چرا شورای اسلامی خور از پلیس اداره اماکن لارستان تقاضای بررسی نامحسوس ساعت کاری و فضای موجود در گیم نت های خور را نمی کند؟؟؟*
شمایی که داری اینجا میگی ادبیات پرخاشگرایانه کامنت گذاران نشات گرفته از فرهنگ و آدمای درون گیمنت هست و میخوای دست به دامان پلیس و شورا و اماکن شی واسه کنترل بجه هاتون..اولا اینجا توی کامنت های منتقدین نه بی احترامی دیدم و نه حرف خلاف واقع..پس بیخود شمایی که توی فضای گیمنت نیستی درباره محیطش قضاوت نکن..توی پدر و مادر و برداری که اراده و جرات کنترل فرزند یا برادر کوچیک خودت رو نداری چطور توقع داری یه گیمنت دار بیست سی نفر بچه که همزمان توی یه محیط کوچیک هستن رو به صورت صد در صد کنترل کنه و تربیت یادش بده؟؟ شما تصور میکنی توی گیمنت چنان محیط افتضاحی هست که هر بچه ای واردش شه سریعا تربیت و ادبش رو از دست میده، و مسئولیت تربیت و ادب و تحصلیش رو میندازید گردن گیمنت..در صورتی که همین بچه توی مدرسه، پارک، استادیوم، و صدجای دیگه با همه جور ادم در ارتباطه و اگه قرار باشه فحش یاد بگیره و فحش بده اونجا ها هم فحش میده و یاد میگیره..پس اگه اینجوریه شما درب استادیوم ها و پارک ها وفضاهای تفریحی دیگه رو هم ببنید..وقتی یه بچه ی دبستانی ساعت دوازده شب توی گیمنت هست و بهش میگن برو خونه میگه مادرم عروسیه و گفته وقتی میخوایم بریم میایم دنبالت…وقتی خونواده ای میاد بچشو میفرسته گیمنت و خودش تا ساعت یک شب خونه اقوام هست..وقتی پدری خودش بچو میرسونه و میگه اینجا باشه بازی کنه بعد خودم میام دنباش و ساعت ۱۲ شب میاد دنبالش…وقتی مادری خودش میاد میگه بچم تا ساعت ۹ شب توی گیمنته و وقتی میاد خونه ۲ شب پای تلوزیون هست و صبح بزور بیدار میشه (و از گیمنت دار شاکی میشه که چرا تا ساعت ۹ بچش اونجاست ولی به خودش نمیگه چرا بچش تا ساعت ۲ شب باید پای تلوزیون باشه) اینا تقصیر گیمنت دار هست؟؟ به چشم دیدیم یه گیمنت دار بچه هارو ساعت ۱۰ شب از گیمنت فرستاده خونه ولی از گیمنت بیرون اومدن و با چندتا بچه ی دیگه رفتن صحرا..مورد بوده بچه ای دبستانی رو طبق گفته مادرش راه ندادن و بجاش رفته توی پارک با بچه های دیگه و دزدکی سیگار کشیدن !! اگه بحث فحش دادن باشه بچه ای که بخواد فحش بده و فحش یاد بگیره توی مدرسه و استادیوم و پارک هم فحش میده و یاد میگیره.بچه ای که نخواد درس بخونه گیمنت نیاد میره پارک…پارک نیاد میره استادیوم.اونجا نیاد میره صحرا..خیلی خوب باشه سوار موتور یکی میشه میره میگرده.. پس چرا همه ی این ضعف های تربیتی رو میندازید گردن گیمنت؟ وقتی تو خودت اونقد عرضه نداری نذاری بچت تا دیروقت بیرون باشه و حرف بی ادبی نزنه چجوری توقع داری یکی واسه بچت بشه دایه عزیز تر از مادر..مطمئنا هیچ گیمنت داری حاضر نیست اسم و رسم مغازش به بدی یاد بشه و اجازه بده بی فرهنگی و مشکلات درسی و خانوادگی از توی مغازش بین بچه ها رواج پیدا کنه..ولی بخاطر حجم زیاد بچه ها توقع نداشته باشید همه رو بتونه کنترل کنن..وقتی تو نمیتونی یه بچت رو کنترل کنی توقعی از یه گیمنت دار نداشته باش.
دست گیم نت دارها درد نکنه که دارند جور بی کفایتی والدین را هم میکشند. بابا جان همه ی این حرف ها مفهومش اینه که شما هم تلاش کنید در راه آموزش کودکان و نوجوانان همشهری تون. گرچه همه گیم نت ها به یک شکل نیستن. ولی اغلب شون واقعا محیط شون امنیت اخلاقی ندارد. لطفا همه را با هم جمع بزنید و تاثیر و برآیند همه را باهم تحلیل کنید.
به شخصه قبول دارم بازی های رایانه ای زیاد از حدش روی تحصیل بچه ها تاثیر میذاره..گیمنت ها توی همه جای ایران و دنیا فعالیت میکنن و نه مختص شهر خوره و نه مختص بچه های دبستانی و راهنمایی..ولی اینکه یه بچه بیاد فحش بده یا درس نخونه مسبب اصلیش عدم کنترل خونواده ها هست نه صاحبین گیمنت ها..بعضیا قصد دارن ضعف نظارتی و تربیتی خودشون رو با ایجاد ائتلاف ضد گیمنت ها و وانمود کردن ناهنجار و نا مساعد بودن فضای گیمنت ها، ضعف خودشون در کنترل بچه های کوچک خودشون رو بندازن گردن گیمنت.وقتی یه بچه دبستانی یا راهنمایی یه گوشی با محتویات کاملا غیر اخلاقی دستشه و توی واتساپ و شکبه های اجماعی انواع و اقسام حرف های زننده و کارهای ناشایست رو میشنوه و میبنه و یاد میگیره واسه هم نوعش ارسال میکنه مقصرش فضای گیمنت نیست.اگه فکر میکنید با تعطیل شدن گیمنت ها این بچه ها رو به درس خوندن میارن و از فضای بی ادبی و تربیتی دور میشن کاملا اشتباه فکر کردی..پس واسه کنترل بچه ها از خودت شروع کن..ببین خودت در حق این بچه ها چکار کردی ، اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوالدوز به دیگران
در اینکه ضعف اصلی از خانواده هست فکر نکنم کسی شک داشته باشه. ولی این حرف ها باعث نمیشه، برای بهتر شدن فضای گیم نت ها تلاش نشه. هر کسی در حد مسئولیت خودش باید تلاش کنه. گیم نت ها هم امانت مردم دست شون هست. پس مسئول هستند. اگر هم بتونند موفق باشند در کنترل محیط کاری شون، چشم و دل همه مردم روشن خواهد شد.
وقتی طرز فکرتون اینه که مقصر گیمنت ها هستن چون بچه ها توی خونواده تربیت نمیشن دیگه اصلا نباید با اینجور طرز فکر بحث کرد..علنا داره میگه چون خونواده نمیتونه بچشو تربیت کنه پس مقصرش گیمنت هست..هه
اتفاقا گیم نت ها بی تقصیر نیستن. چون محیط شون ناسالم هست. خودتون هم میدونید این موضوع را. وگرنه این همه شکایت مردمی به شورای کم اثر شهر و مدیران مدارس شهر و … نمی بردن. کافیه خودتون برید سروقت مدیران الان و سابق مدارس خور. و پای صحبت اعضای کم اثر شورا بشینید. فقط نمیدونم چرا خوری جماعت در همه ی امورش و بویزه این موضوع خاص، از پیگیری کارهاش از راه قانون می ترسه. همین عجیب ترین خصلت ملت خور هست. وگرنه شماها هم الان اینقدر با ادعا از محیط کاریتون دفاع نمیکردید.
جالبه این همه مشکلات و…تو خور داریم و ملت چسبیدن به گیمنت
کاری به چیزی و کسی ندارم ولی اگه مسولان شورا و بقیه راست میگن یه فکری برا مسکن جوونامون کنن نه گیمنت
بعدش هم کسی نمیگه گیمنت خوبه خوبه ولی بد هم نیستش
اون پدر و مادری که میگه بچم تا فلان ساعت گیمنت بوده از بی عرضگیه خودشه که نمیتونه یا نتونسته بچشو تربیت کنه
واقعا متاسفم برا مسولان شورا و بقیه پاچه خوارا
مرسی اَه
در ضمن بگم که نه صاحب گیمنت هستم و نه گیمنت میرم
دوست عزیز گیم نت ها مشکل اصلی هستند چون متاسفانه در این زمانه که بچه در خانواده تربیت نمیشه بلکه بچه داره در گیم نت ها وریا توست دوستانش تربیت میشه و اگر این مشکلات حل نشه خور فردا چه آینده ایی خواهد داشت .
ناشناس اگه خیلی ناراحتی بیا و خودتو معرفی کن تا بهت ثابت کنیم مشکل از ریشس نه از گیم نت
همه مستعار میاین بالا که چی
دقیقا این دوستمون راست گفته بی عرضگی خود خانوادشه
تنها مکان سرگرمی خور گیم نته اونم میگن بده
با منظق حرف بزنین نه دلتون پره یا چیزی بهتون گفتن بیاین بگین
ادبیات جناب کشتکار را خیلی دوست دارم.
اها پس اگه در گیمنت رو تخته کنن بچه ها و اینده همه چی درست میشه
در ضمن اگه خانواده بچه رو تربیت نمیکنه پس بفرما خانواده وظیفه اصلیش چیه
باید در کنار والدین آگاه محیط سالمی هم وجود داشته باشه یا نه
بعضی والدین ها آگاهی و سطح سواد کافی رو ندارن پس باید محیط هم واسه همچون بچه هایی فراهم باشه؟
باید محیط ها سالم باشن و طبق قانون کار کنن تا بچه ها از همچون جااایی که میتونن برن روحیشونو عوض کنن استفاده مثبت ببرن
آدم محترمی که میگی مگه مسئول گیم نت دایه عزیزتر از مادر نمیشه پس وجدان کاری اون چی میشه؟ و مجوز کسب و کار و … رو الکی بهشون میدن ؟ باید به کاراشون رسیدگی و نظارت بشه پس تو گیم نت مشروب بفروشن بعدم بیان بگن به والدینش بگو نیاد بخره!!!!!!!
مسئله گیمنت ها از نظری قابل توجه و بسیار مهم و تاثیر گذار هست که اکثر افراد استفاده کننده از این محیط جوانان و نوجوانان هستند…
اما بهتره قبل از هرصحبت و بررسی یک سوال را طرح کنیم و سوال هم اینه چرا انتخاب اکثر جوانان و نوجوانان برای گذر اوقات فراغت گیم نت هست؟لذت بردن در عین سودمندی دو اصل جدانشدنی در تعریف اوقات فراغت هستند.
سوال و توضیح در مورد گیم نت و اوقات فراغت رو اینجا نگه میداریم و برمیگردیم به محیط شهرمون در حال حال حاضر و وضع موجود، به نظر شما جوان و نوجوان خوری چه انتخاب هایی میتونه داشته باشه برای تفریح لذت بخش و سودمند(طبق تعریف صحیح از اوقات فراغت)؟سری میزنیم به امکانات رفاهی شهر،در ابتدا امکاناتی رو بررسی میکنیم که استفاده ان برای عموم رایگان باشه و هر قشری از هر طبقه اجتماعی بتونه بدون هزینه ای بتونه از اوجا استفاده کنه
اصلا همچین جایی در شهر خور وجود دارد؟پارک حاشیه؟پارک کودک یا پارک جنگلی؟؟کدام یک از این ها میتونه جوابگوی نیاز جوانان شهر باشه؟و به چه شکلی میخواد اون هارو سرگرم کنه؟و با کدوم امکانات جاذب این عزیزان باشه؟
پا رو یک پله بالاتر میذاریم..
امکاناتی که استفاده از آن رایگان نباشه ولی عموم مردم بتونن از ان استفاده کنند
تنها فضای موجود درشهر که بشه ازش استفاده کرد استادیوم ورزشی هستش،سالن ورزشی شهر خور نه تنها از حداقل استاندارد ها برخوردار نیست بلکه به دفعات زیاد باعث اسیب های سخت جسمی شده و بعد از ان هزینه های سرسام اور پزشکی برای ورزش کاران…
بگذریم از این که درشهر خور کتاب خانه مناسب،سالن تئاتر و هیچ محیط مناسب دیگه ای وجود نداره حتی یک استخر ورزشی…
در کنار سالن ورزشی و امکانات رفاهی شهر کلاس هایی رو بررسی میکنیم که در طول سال در شهرخور برگزار میشه؟
زبان خارجه یکی از نیاز های اصلی هر انسان امروزی هستش برای ارتباط بیشتر با دنیای علم چرا برای جوانان کلاسی برگزار نمیشه و اگر این اتفاق بیفته به سختی ازش استقبال میشه؟
دلایل زیادی میتونه وجود داشته باشه که به نظر من هزینه های زیاد کلاس و توجیح نبودن خانواده های همشهری از اهمیت این کلاس ها این فرصت را از ما میگیره تا یکی دیگه از گزینه هایی که برا گذران اوقات فراغت مناسب هست از دست بدیم.
در ابتدا سوالی مطرح شد چرا گیم نت؟
و در طول نوشته سعی بر ان شد تا با دلایل صحیح پاسخی داده باشیم به این چرا،دلایلی مثل عدم وجود امکانات یا مناسب نبودن امکانات موجود،نبود کلاس های فرهنگی برای قشر نوجوان و جوان جامعه،عدم توجه مسئولین شهری در زمینه ایجاد میحط های فرهنگی-تفریحی،هزینه های سرسام اور بعضی کلاس ها که تامین ان خارج از توانایی های برخی خانواده های همشهری هست و از همه مهم تر اشنا نبودن خانواده ها با نیاز های جوان و نوجوان خانواده و عدم توانایی در برقراری ارتباط مناسب که پس از ان مرحله توجیحی فرزند خانواده برای تشخیص بد و خوب ها شروع میشه. و تا زمانی که بزرگ تر خانواده رابطه ای مناسب و دوستانه درعین حال کنترلی با فرزندش نداشته باشه هیچ موقع توانایی توجیح و راهنمایی فرزندش رو نخواهد داشت.
با همه این مسائل شاید جوان خوری راهی نداشته باشد برای گذران زمان تفریح به غیر از استفاده از این فضا که با هزینه ای کم و نرفتن مسافتی زیاد در اختیارش قرار دارد.
برای محقق شدن این امور نیاز به برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت احساس میشود.
در پایان امیدوارم صاحبان گیم نت ها تعاملات مثبت بیشتری داشته باشند با افراد دلسوز همشهری تا هم از حرفه و کسب درامدشان باز نمانند و هم برای ساختن اینده روشن این جوانان گامی مهم و سودمند برداشته باشندکه رضایت خدا و خلق خدا در پی خواهد داشت
.دست در دست دهیم به مهر،شهر خویش را کنیم آباد((که جز این راهی نیست))
یا حق
همانطور که اشاره کردی، کمبود فضاهای مناسب تفریحی و سرگرمی بزرگترین مشکل خور است.
با نظر آقای باقرزاده کاملا موافقم.
اگه گیم نت نه پس کجا؟
این کشتکار کیه. فکر کرده چاله میدونه با ادبیات ………….اومده از فرهنگ میگه. برو دو کلاس سواد یاد بگیر و طرز نقد و بحث بیاموز بیا اینجا….بزن
شما خونسردی خودت را حفظ کن. هرکسی نماینده شغل خودش هست.
تو بیا یادم بده با سواد
یه جوری حرفی میزنی انگار دلت پره از من
مشکل ما خوری ها اینه که کلا از نظر سواد و فرهنگ به شدت مشکل داریم. ۹۰ درصد دانش آموزای ما پیش از رفتن به دانشگاه ترک تحصیل می کنن. بدترین دانش آموزان لارستان از نظر انضباط و ادب و تربیت ماییم. هیچ وقت نپرسیدیم چرا از خودمون معلم و مدیر و کارمند نداریم. فقط نشستیم و توهین کردیم و لعنت فرستادیم. صبح تا شب در فضای مجازی هستیم و حاضر نیستیم ده دقیقه کتاب بخونیم. طرز حرف زدن درست رو یاد بگیریم. محترمانه نقد کنیم. خلاصه در همه چیز پیشرفت کردیم الا فرهنگ. الا علم و دانش و معرفت و ادب. خوری شده اوباش گری…توهین…جرودعوا…فحش دادن…بی انضباطی و بی خیالی و فقط دنبال پول بودن. فقط پول. ادب و شعور و علم و احترام صفر. بعد جالبه همه هم ادعای بهتر بودن رو داریم. خدا به داد آینده تاریک این شهر برسه.
واقعا لایک به کلامت
کاش مسولین با خانواده ها صحبت میکردن!!!
طرز تفکر خانواده ها در مورد ادامه تحصیل خصوصا دخترا نیاز به ارتقا داره تو شهری که واسشون افتخاره از همون راهنمایی دخترو بفرستن خونه بدبخت و به دخترایی که هنوز به سن بیست سالگی نرسیدن لقب ترشیده و…بدن
متاسفانه این طرز تفکر به بچه هاشونم ارت میرسه و حتی دیپلم هم نمیگیرن…
گیمنت آریا :
نظرات دوستان و منتقدان واسه ما مهم و قابل احترامه..اما در صورتی که از روی دلسوزی باشه و آگاهانه..نه بدون هیچ آگاهی و صرفا از روی شنیده ها و مغرضانه..متاسفانه ماها قضاوت کردن رو خوب بلدیم..گاها بدون هیچ اطلاعاتی و تحقیقاتی و تنها بر اساس شنیده ها راحت ترین کار ممکن یعنی قَضاوت کردن رو ( اونم به نحوی که خودمون میخوایم و نه عادلانه ) انجام میدیم..
قبول دارم در گذشته موارد خارج از شان و شخصیت یک مکان تفریحی اونم واسه حساس ترین قشر جامعه یعنی کودکان و نوجوانان اتفاق میوفتاده که باعث بدنامی اسم گیمنت از نظر برخی خانواده ها شده..اما نباید همه رو باهم سوزاند..والا همه مثل هم نیستن..اینکه بدون دونستن اطلاعات بخوایم انگشت تمامی اتهامات رو به سوی گیمنت دارها دراز کنیم و تمام مشکلات درسی خانوادگی و تربیتی رو گردن گیمنت ها بندازیم بی انصافیه..
گیمنت ها واسه خودش چهارچوب و محدودیت هایی هم داره و اینجوری نیست که بقولا خرتوخر باشه و هر اتفاقی داخلش بیوفته..مثال همین گیمنت رو بخوام بزنم، اینجا ما به همه بچه ها به چشم برادرای کوچیک خودمون نگاه میکنیم.هیچکس حق توهین وبی احترامی بهم، فحاشی،مسخره کردن،دعوا و حتی ضایع کردن حق دیگری رو نداره و (در صورت مشاهده) شدیدا برخورد میشه و در صورت عدم رعایت اخراج از گیمنت.حتی المکان سعی میشه موقع نماز مغرب و گاهها عشا مغازه رو تعطیل کنیم و بچه هارو به سوی مساجد تشویق کنیم و هربچه ای که درنماز جماعت شرکت کنه به عنوان تشویق نیم ساعت تا یک ساعت رایگان میتونه بازی کنه..سعی میکنیم توی امور درسی و امتحانی به دانش اموزا به صورت رایگان کمک کنیم که متاسفانه از سوی خود بچه ها استقبال آنچنانی نمیشه..واسه دانش اموزایی که بتونن نمره و معدل خوبی کسب کن به عنوان تشویق جایزه ۱۰ تا ۳۰ هزارتومانی بازی رایگان تعیین کردیم..تمام سعیمون رو میکنیم تا هر بچه ای فارغ از مذهب و فرهنگ و ملیتی احسات امنیت کامل کنه..بچه های کوچیک رو حتی الامکان سعی میشه شبا زود بفرستیم خونه..اما همه این چیزا از چشم منتقدین دوره..چون نه ما واسه شعار دادن و خودمایی اینکارو میکنیم که بخوایم همه جا جار بزنیم و نه منتقدان ما میخوان تصورشون از گیمنت رو (به عنوان یه جای فاسد که باعث عقب افتادگی فرهنگی و تربیتی و درسی بچه هاست) رو عوض کنن.طرف میخواد ضعف تربیتی و کنترل بچه هاش رو بندازه گردن گیمنت..یه بچه وقتی نخواد درس بخونه بخدا توی خونه حبسشم بکنی بازم درس نمیخونه.بعضیا فکر میکنن اگه گیمنت ها تعطیل شه بچه ها به سمت درس و خونه میرن و تربیتشون از دست نمیره.درصورتی که به چشم دیدیم بچه ای رو بخاطر امتحان و مدرسه یا دیر وقت بودن فرستادیم خونه اما بجاش رفته با چند نفر دیگه صحرا پای بساط آتیش..یا رفتن توی پارک ها بازی پاسور (یه بچه دبستان و راهنمایی!!!) یا موتور بردارن روی خیابون دور بزنن و بخوان انرژیشون رو یه جای دیگه و بعضا بصورت منفی خالی کنن..مورد دیگه این که خونواده ها میرن مدارس و شورا و پاسگاه اعتراضاتشون رو اونجاها میکنن..موندم چرا هیچ خونواده ای شخصا خودش نمیاد با خود ما صحبت کنه!! چرا یکی خودش نمیاد بگه فلانی بچه ی مارو راه نده.یا مثلا تا فلان ساعت راه بده..یا اینکارو بکن اون کارو نکن !! هیچکس خودش نمیاد با ما مستقیم صحبت کنه.فقط یک بار مدیر راهنمایی و ریس پاسگاه اومده.آقای فاتحی عضو شورا گفتن با گیمنت دارا مکاتبه کردیم و فلان و بهمان.این حرفا کذب محضه و اصلا صحت نداره.و صرفا میخوان جهت رفع تکلیف یه جوابی داده باشن.وگرنه نه خانواده ای و نه عضو شورایی هیچکدوم حاضر نبودن مستقیم با ما صحبت کنن تا دوستانه قضیه رو حل و فصل کنیم و از پیشنهادات و انتقاداتشون جهت بهتر شدن محیط استفاده کنیم تا هیچکس متضرر نشه..شاید کارای مهم تری دارن!! کسی که خودش هیچ اقدامی واسه تربیت این نسل جامعه نکرده حق نداره انتقاد ناعادلانه بکنه..بعضیا بجای اینکه این همه ژشت روشنفکرانه بگیرن اگر دلسوزن بیان محیط های اموزشی و تفریحی و فرهنگی سالم در اختیارشون قرار بدن..نه بیرون گود بشینن و بگن لنگش کن..پدرو مادری که به بچه دبستانی و راهنماییش گوشی میده تا توی این فضای مسموم مجازی انواع و اقسام چرندیات رو ببینه و یاد بگیره و واسه هم نوعش بفرسته و هیچ نظارتی هم روش نداشته باشه،، پدرو مادری که خودش جلوی بچش انواع و اقسام فحش های ناموسی رو به زبون میاره، بچه ای که به قول مادرش تا ساعت ۲ شب پای تلوزیونه، مادری که تا ساعت ۱۲ و ۱ شب عروسی یا مهمونی هست و بچه ای که فردا امتحان و مدرسه داره رو میفرسته گیمنت تا بعد از عروسی و مهمونیش بیاد ببرتش خونه..پدری که خودش بچشو میاره گیمنت و ساعت ۱۲ شب میاد دنبالش..اینا تقصیر گیمنت و گیمنت داره؟؟؟؟..انصاف دلشته باشید و عادلانه قضاوت کنید..ما هم وجدان کاری داریم هم حس انسان دوستی و هم مخالف بد تربیت شدن این عزیزانم..ولی خونواده نباید از زیر بار تربیت و کنترل صحیح بچه ها شونه خالی کنه وبگه بچه توی خونه تربیت نمیشه و همه چی رو بندازه گردن گیمنت ها..مطمئن باشید ما آدمی نیستم که حاضر باشیم واسه کسب در آمد شرافت خودمون رو با تخریب آینده یه بچه به باد بدیم.همچین پولی واسه ما خوردن نداره…یا حق …
احسنت. همینکه دیدگاه تون مثبت است. جای شکرش باقیه. امیدواریم در کارهایی که گفتین و در عمل هم با تلاش بیشتر موفق باشین. به هرحال در کنار تربیت خانواده، نقش محیط اجتماعی در تربیت نسل ها بشدت تاثیرگذار است. و گیم نت ها هم بخش کوچکی از این محیط هستند که اگه دقت بیشتری کنند، سهم شان مفید بودن و پر کردن اوقات فراغت خواهد بود. همینکه باور کنیم که ممکنه هرکسی ضعف داشته باشه، خودش یک قدم به جلو هست. چون اگه کسی انتقاد را بپذیره برای رفع آن اقدام خواهد کرد. امیدواریم بقیه گیم نت ها هم همین تلاش و هدف را دنبال کنند.
اونایی که میگن وظیفه پدر مادر که بچش کنترل کنه گیم نت مکانی که پسرا میرن نه دخترا در ثانی ۸۰ درصد مردا خوری خلیج رو هستن و تمام وظیفه تربیت به عهده مادر از طرفی پسر وقتی پا تو دوران بلوغ گذاشت از مادر زیاد حرف شنویی نمیکنه هر چقدر که مادرش بهش سخت بگیره به طریقی از زیرش در میره مشکل نیود پدر بالا سر بچس یک مرد از مرد حرف شنویی میکنه پدر که میتونه بره ببینه پسرش کجاها میره نه یک زن باید این مشکل بین مردم خور درست بشه وسلام
الان دیگه فضای مجازی و پارک و مدرسه کوچه و خیابون پره از این حرفایی که میگین تو گیمنت میزنن گیمنت همه مشغول بازی هستن چی بشه یکی دو تا حرف بد زده بشه آیا تا به حال بچه های شما که میرن گیمنت قبل از اینکه گیم نتی وجود
داشته باشه حرف بد نزدن و نشنیدن ؟
با سلام در آن زمان میخانه بود که خانواده ها اسیر بودند اکنون گیم نت ها جایگزین آنها شدند زمانیکه نانوایی سه چهار ساعت کار میکند و می بندد چطور یک گیم نت از اول صبح تا پاسی از شب دایر است و بجز بطالت و اتلاف انرژی جوانان و کودکان نتیجه ای بهمراه ندارد چرا کارگاهی برای آموزش مهارت ایجاد نمی شود ولی تا دلت بخواهد گیم نت دایر است ظاهراً بنظر میرسد کاسه ای زیر نیم کاسه برای جوانان این کشور است و کسی پاسخگو نیست و تنها از والدین میخواهند که جلوگیری کنند