شهرداری خور در نظر دارد از روز شنبه ۹۴/۵/۳ با همکاری مأمور بهداشت محیط به درب منازل و مغازه هایی که پساب خانگی خود را روانه کوچه و معابر عمومی می کنند، مراجعه نموده و به آنها آخرین اخطاریه را بدهد. بدیهی است چنانچه ظرف مدت یک هفته بعد از ابلاغ اخطاریه، نسبت به قطع پساب و فاضلاب خود اقدام ننمایند،برابر با مقررات قانونی با متخلفین برخورد خواهد شد.
شهرداری در پله نخست به پرسنل خود آموزش بدهد که هنگام آبیاری فضای سبز،آب سرازیر خیابان نشه تا هم آب هدر نره هم رانندگانی که عبور میکنن مسبب ریختن آب روی عابران و خودروهای جانبی نشن،بعد به شهروندان اخطار بدهد.همیشه گزینه نخست آموزش میباشد نه اخطار.اخطار چیزی مترادف(گزینه نظامی)دول بزرگ با کشورهای کوچکتردر رفع اختلافات فیمابین است که معمولن تبعات خوبی در پی ندارد.بهتر است با مشاوران مربوطه تبادل نظر شود.. کامیاب باشید
با تشکر از آقای جمالیان. تفاوت اخطاریه شهرداری با اخطاریه دول بزرگ اینه که اینجا هدف از اخطار، سلامتی شهروندان و حفظ زیبایی و بیت المال شهروندان است.
گرچه این اقدامات به هیچ وجه نقش فرهنگ سازی شهرداری و تلاش برای آموزش شهروندان را کتمان نمی کند.
با تشکر از تذکر بجای آقای جمالیان در خصوص نحوه آبیاری کارمندان شهرداری.
تا جایی که بنده در جریان هستم، شهرداری خور در این زمینه اقدامات آموزشی نیز برای شهروندان انجام داده است. که یادمه در دفترچه گزارش عملکرد شهرداری که تازگی منتشر شد. تصویر بروشوری چاپ شد با عنوان “من یک شهردارم” با موضوع مشکلات روانه کردن آب در سطح معابر.
و تا جایی که در جریان هستم، در این یک سال و نیم بارها از طرف شهرداری، به شهروندانی که این اصول شهروندی را رعایت نمیکنند، ارشادات و تقاضای همکاری صورت گرفته است. ولی همچنان که در سطح شهر مشهود است، بخصوص در حسین آباد، و قصابی های مسیر جاده خور شهرقدیم، بطرز بسیار نامناسبی روزانه شاهد رها شدگی پسآب هستیم. که نیازمند اخطار جدی و برخورد قانونی است، وگرنه سلامتی شهروندان و آسفالت خیابان ها در خطر است.
مدیریت محترم سایت، لطفا از شهرداری تصاویر بروشورهای مربوطه را اخذ کنید و در ذیل این مطلب قرار دهید. با تشکر.
مدیر جان زحمت بکش از شهرداری فایل بروشوری آموزشی که توی دفترجه عملکرد شهرداری زده بود را ازشون بگیر و بزار ذیل مطلب. تا همه استفاده کنند. با تشکر
بعضا مشاهده میشه ماشین کارگران محترم شهرداری برای آبیاری بولوار اومده وسط جاده وایساده. اونم خلاف جاده! آب هم که بله میریزن به امون خدا…آسفالت بریدگی نرسیده به باباقاسم معمولا آبیاری شده توسط این ها. همیشه خیسه
جالبه اینجاست هنوز خبری با این موضوع در سایت شهرداری نیست! ! ! ! !
سلام
طبق هماهنگی صورت گرفته با شهردار محترم، اخبار شهرداری خور توسط روابط عمومی شهرداری در این سایت قرار می گیرد. با تشکر
در پاسخ به مدیر سایت که گفتن ” طبق هماهنگی صورت گرفته با شهردار محترم، اخبار شهرداری خور توسط روابط عمومی شهرداری در این سایت قرار می گیرد. با تشکر” باید به حال چنین شهرداری گریست که خودش سایت داره و اطلاعیه هاشو تو یه سایت دیگه درج میکنه
تا جایی که من در جریان هستم، شهرداری به دنبال یک نیرو برای بخش روابط عمومی است. بخصوص کسی که بتونه سایت شهرداری را به روز رسانی کنه. اگه کسی را می شناسید که چنین توانایی دارد به شهرداری و شخص شهردار مراجعه کند.
در جواب زینل “تا جایی که من در جریان هستم، شهرداری به دنبال یک نیرو برای بخش روابط عمومی است. بخصوص کسی که بتونه سایت شهرداری را به روز رسانی کنه. اگه کسی را می شناسید که چنین توانایی دارد به شهرداری و شخص شهردار مراجعه کند.”
باید گفت همین شخصی که اینجا دارند مطالب شهرداری را ارسال میکنند زحمت بکشند و برای سایت شهرداری هم اقدام کنند
کار بسیار خوبیه بالاخره باید یه کاری می شد. اگه قرار بر فرهنگ سازی باشه باید یه سی چهل سال دیگه این وضعیتو تحمل کنیم چون فرهنگ سازی کار یک سال و دو سال نیست. مخصوصا توی حسین اباد وضعیت خیلی بحرانیه. ان شاالله با همکاری شهروندان مشکل حل میشه و دیگه نیازی به اقدامات قانونی هم نخواهد بود. در مورد هدرفت آب هنگام آبیاری بلوارها هم با آقای جمالیان موافقم امیدواریم که اون مشکل هم توسط شهرداری پیگیری بشه
تا جایی که من میدونم، از قدیم گفتن، کسی را که خواب است میشه بیدار کرد، ولی کسی که خودش را بخواب زده نه.
وقتی مغازه داران قصابی با وجودی که بارها توسط شهرداری و شهروندان بهشون تذکر دادن که خونابه های شستشوی گوشت و مغازه را نریزید توی جوب، ولی با قلدری مخالفت میکنند، اینها را میشه با نصیحت ارشاد کرد. مگه خودشون نمیدونند چه کار خطرناکی است؟
فقط کافیه شما بعد از شستشوی این قصابی های جاده خور شهر قدیم، پنج دقیقه اونجا وایسید.
اره والا اما وقتی مهندس عباسفر با نیروی بهداشت و با دوربین عکس میگرفت وضعیت بهتر شده بود اما الان هیچ کس مسئول این کار نیست
یا وقتی خانمی، آب لباسشویی اش را روانه کوچه میکند، یا آب شستشوی ظرف های چرب را…! چقدر آسفالت اون منطقه در مقابل این مواد شوینده دوام بیارد. یعنی واقعا کسی که عمدا داره آب میریزه، متوجه نیست؟
خیلی هم خبر داره که همون آب ها، همسایه ها را عاصی کرده.
شهرداری هم باید از قوه قهریه و هم از راه مهربانی و فرهنگ سازی اقدام کند.
به نظر من تا الان که شهرداری در این همه سال، اقدام قهریه نکرده، خودش کلی به آسفالت معابر و سلامتی شهروندان و فرهنگ شهرنشینی ما آسیب رسیده. کاش زودتر از اینها اقدام میشد.
جلو ضرر و از هر جایی بگیریم منفعته
چراکاشی فلکه امام شافعی درست نمیکنید به خدا زشته پیگری کنید
کاشی های میدان امام شافعی هم شده نمادی از مدیریت شهری در خور!