🗓️ جمعه ۴ آبان ۱۴۰۳
◾ خورشید لارستان: با وجود آنکه قسمت اول کتاب انسان در جستجوی معنا به قلم ویکتور فرانکل، ناخوشایند است و از مشقتها و رنجهای وحشتناکی سخن میگوید، اما دلایل زیادی برای مهم بودن این قصه و ادامه دادن به شنیدنش وجود دارد. این داستان درباره جانبهدربردن است؛ درباره سرچشمه قدرتی که موجب زنده ماندن ویکتور فرانکل بعد از گذراندن سختیهای بسیار شد.
✒️از نظر ویکتور فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا، رفتن به دنبال اهدافی که تنها جهت حفظ منافع شخصی و احتیاجات سطح پایین هستند خود نشانهای از یک بیماری روحی است. نظریه معنادرمانی به نیاز مکرر انسان به جستجو، نه برای خویشتن، بلکه برای معنایی که به هستی ما منظوری ببخشد، مرتبط است. طبق این نظریه، هرچقدر که بتوانیم از سطح خواستههای خود بالاتر برویم و برای چیزی یا کسی از خودگذشتگی کنیم، انسانتر خواهیم بود. این معیار نهایی رشد و پرورش شخصیت سالم و برین است.
✒️ کتاب انسان در جستجوی معنا برای چه کسانی مناسب است؟ اگر شما هم احساس میکنید که در چنگال مشقتها، تکرارها و بهطور کلی بیمعنایی زندگی اسیر شدهاید، به احتمال زیاد مطالعه خاطرات ویکتور فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا برایتان خالی از فایده نخواهد بود. یا اگر فکر میکنید راه خود را در زندگی گم کردهاید و به دنبال راه گریزی از بیتفاوتی هستید، این کتاب گزینه مناسبی برای شما محسوب میشود. نویسنده در این اثر ماندگار، شما را با مفهوم معنادرمانی آشنا میسازد و این فرصت را در اختیارتان قرار میدهد تا مسیر زندگی خود را در جهت بهتر شدن، تغییر دهید.
✒️در بخشی از این کتاب آمده: چنان زندگی کن که انگار بار دوم است که پا به عرصه وجود نهادهای و اکنون در حال ارتکاب همان خطاهایی هستی که در زندگی نخست خویش نیز مرتکب شده بودی. نیچه میگوید کسی که در زندگی خود چرایی برای زیستن داشته باشد، هر چگونهای را پشت سر میگذارد. آنچه را که شما تجربه کرده و کشیدهاید، هیچ نیرویی در دنیا قادر به گرفتن آن از شما نیست. آدمیزاد موجودی است که میتواند به همه چیز خو بگیرد. میگوییم: آری، ولی نپرسید چطور!
👈🏻 کتاب را از کجا تهیه کنیم؟ اگر به دنبال خرید این کتاب به صورت چاپی هستید کافیست آنرا از فروشگاههای آنلاین خرید کتاب (سیبوک و ایرانکتاب و…) سفارش بدهید که معمولا تا ۳۰ درصد هم تخفیف میدهند. اگر هم تمایل دارید آن را در موبایلتان بخوانید به سراغ برنامههای کتابخوانی بروید. مانند طاقچه، فیدیبو و کتابراه.