?️ یکشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۳
◾خورشید لارستان: روز پزشک همهساله به بهانهٔ زادروز ابوعلی سینا در اول شهریورماه گرامی داشته میشود. به همین مناسبت گفتوگویی جذاب و بیپرده با دکتر عبدالحمید تاجدار پزشک زحمتکش خور داشتهایم.
?️ گزیده گفتگوها: عوارض واکسن کرونا را نمیتوانیم کتمان کنیم/اینکه بگوییم خود واکسن کرونا باعث سرطان میشود قابل تایید نیست/ کیفیت داروهای ما هم مثل قبل نیست و عوارض بیشتری دارند/مردم تا جاییکه میتوانند دوا و دارو مصرف نکنند و آمپول نزنند/مردم توان رفتن به متخصص هم ندارند برای همین همه هجوم میآورند درمانگاه/دچار سندرم خستگی مزمن شدهام/ به بیماران نیازمند حتی کمک نقدی هم میکنم/ خیلیها عکس میفرستند از بیماریهای پوستی یا جواب آزمایشها و… کاملا رایگان مشورت میدهم/تغذیه مناسب، فعالیت فیزیکی بیشتر و زندگی سالم توصیه من به همه مردم هست.
۱. ظاهرا واکسن کرونا هم عوارضی داشته است. حتی برخی ازدیاد بیماریهای سرطانی را به آن نسبت میدهند. در این مورد میتوانید توضیحی بدهید؟ از عوارض واکسن کرونا میتوان به ریزش مو، قند و چربی خون و حتی نازایی اشاره کرد! اما اینکه بگوییم خود واکسن کرونا باعث سرطان میشود قابل تایید نیست. اما یکی از کارمندان خود ما که هم واکسن کرونا زده بود اینجا دچار یک سکته خفیف مغزی شد و در گفتار دچار مشکل شد! این عوارض متاسفانه وجود داشته بعد از واکسن کرونا. نه فقط کرونا که کیفیت داروهای ما هم مثل قبل نیست. مثلا آمپولی که ما قبلا میزدیم دگزامتازون یا بتامزون مشکلی نداشتیم. الان میزنیم بیمار غش میکند! یعنی معلوم نیست از چه مواد اولیهای استفاده شده و چگونه درست میکنند. برای همین توصیه من به مردم این است که تا جاییکه میتوانند دوا و دارو مصرف نکنند. آمپول نزنند. ما خودمان هم درماندهایم که این داروها و آمپولها مواد اولیهشان از کجا میآید و چرا اینقدر عوارض پیدا کردهاند.
۲. برخی بیماران هم معتقدند خود آقای دکتر هم بعضی وقتها حوصله ندارد یا عصبانی میشود و جواب ما را نمیدهد! واقعیت آن است که الان بیمار هر سازی بزند ما دکترها باید با ساز آنها برقصیم! اینهایی که میگویند دکتر فلان است و بهمان و با ما تندی میکند، همانهایی هستند که با کوچکترین علامتی میآیند درمانگاه! هزینهای هم ندارد برایشان. هر ویزیتی با بیمه ۱۳۵۰۰ تومان! در حالیکه یک متخصص کمتر از ۲۵۰ یا ۳۰۰ هزارتومان نمیگیرد. اوضاع اقتصادی مملکت هم که خودتان میبینید. مردم توان رفتن به متخصص هم ندارند. برای همین همه هجوم میآورند درمانگاه. ما هم بهرحال مشکلات خودمان را داریم. از صبح تا ظهر چشممان به کامپیوتر هست و پذیرش بیمار و نوشتن نسخه و کارهای دیگر. هر پزشک برای هر مریض باید ده دقیقه وقت بگذارد. ما اینجا حداقل ۵۰ نفر در روز پذیرش داریم. که در ایام خاصی به ۱۵۰ نفر هم میرسد. در حالیکه یک پزشک متخصص مثلا در درمانگاه هاشمیزاده نهایت ۲۰ نفر را پذیرش میکند. این باعث سندرم خستگی مزمن در بنده شده است. یعنی دچار این بیماری شدهام از بس تکرار مکررات هست کار ما. برای همین بعضیها میگویند دکتر اعصاب ندارد و عصبانی میشود! ولی من قصد بدی ندارم. در واقع دچار این خستگی مزمن شدهام. برای همین هرچه کمتر مراجعه کنید اعصاب ما هم راحتتر هست!
۳. و دکتر تاجدار که خودش دست به خیر هست و به بیشتر مردم در زمینههای مختلف مشاوره رایگان میدهد! بله برای بیمارانی که دستشان نمیرسد و نیازمند هستند هزینه ویزیت از آنها نمیگیرم. حتی مبلغی نقدی هم برای دارو و آزمایش به آنها میدهم. در دوران کرونا هم که به بیشتر مردم رایگان مشورت میدادم. از امارات و عمان و کویت و قطر پیام میدادند و من رایگان مشورت میدادم. همین الان هم به همین شکل هست. خیلیها عکس میفرستند از بیماریهای پوستی و داخلی و mri و سونوگرافی و ماموگرافی و جواب آزمایشگاه که رایگان جواب همه را میدهم. مثلا خیلی از هزینههای خدماتی که در لار ۸۰۰ تومان هست من با ۱۰۰ یا ۲۰۰ انجام میدهم در مطب خودم. برای بیماریهای پوستی هم از همه جا پیش من میآیند. از بلغان و هود و ارد و کرمستج و حتی از بستک و جناح و لنگه. کار همه را انجام میدهم. با کمیته بانوان هم که خانم بنده مسئولیت آنرا برعهده دارد همکاری مداوم دارم.
۴. و در نهایت چه کنیم تا زندگی سالمتری داشته باشیم و کمتر دچار بیماریها شویم؟ توصیه میکنم که مردم بیشتر ورزش کنند، پیادهروی کنند، خوراک سالم مصرف کنند و از میوه و سبزیحات استفاده کنند. به تفریحات سالم بپردازند و در گروههای همیار شرکت کنند. در کل تغذیه مناسب، فعالیت فیزیکی بیشتر و زندگی سالم توصیه من به همه مردم هست.
و سخن پایانیتان؟ سخن پایانی من هم چیزی نیست جز تشکر از شما بابت این گفتگو، و تشکر از خانوادهام که من را این سالها حمایت کردهاند. بویژه زمانیکه بیماران به منزل میآیند و سروصدا میشود و مشکلات خاص خودش را داریم. و امیدوارم که کماکان در خدمت مردم خوب خور باشیم.