?️ جمعه ۲ شهریور ۱۴۰۳
◾انور اسماعیلی: رک و بیپرده صحبت کنیم. اینکه با وجود انجام اصلاحات اساسی در مسیر لار – بستک (هرچند هنوز جا برای کار بسیار است) خطرات جادهای جزئی انکارناپذیر خواهد بود. در سالهای گذشته و حتی در همین دوماه اخیر شاهد اتفاقاتی ناگوار در این مسیر پرتردد بودهایم. در آخرین اتفاق رخ داده آنچه شاهدان عینی حاضر در صحنه بر آن صحّه میگذارند دیر رسیدن عوامل پرتلاش اورژانس و آمبولانس به صحنه حادثه است. که (ایام اربعین، گستردگی شهرستان، همزمانی ماموریت احتمالی و درگیریهای ماشینهای آمبولانس و یا هرچیزی دیگری) از دلایل این تاخیر میتواند باشد.
▪️اما آنچه دل مردم را میآزارد این است که وقتی اخبار تلخ حادثههای منجر به فوت این مسیر را این روزها میشنویم با خود میگوییم چرا با اینکه نیکاندیشی از خور نسبت به احداث ساختمان اورژانس در ورودی این شهر اعلام آمادگی کرده و کلیه تفاهمات و قراردادها بین دانشکده علوم پزشکی، شورای شهر، نماینده خیر و ادارات ذیربط در اسفند ۱۴۰۱ منعقد شده و باحضور کلیه مسئولین ادارات مربوطه در هفته دولت کلنگزنی آن نیز انجام گرفته باز هم این پروژه معلق مانده است؟ آنهم به بهانه آنچه عدم تحویل زمین از طرف اداره کل راه و شهرسازی به دلیل رفع ایرادات و خطرات ترافیکی محل در نظر گرفته شده جهت احداث ساختمان مربوطه عنوان شده است. که البته با وجود مطالعه و تایید طرح ترافیکی هنوز نیز بصورت رسمی زمین در اختیار دانشکده قرار نگرفته است.
▪️هرچند با پیگیریهای مداوم اعضای شورای اسلامی خور و همکاری فرماندار پرتلاش شهرستان، هماهنگی انجام شده و حتی مراحل خاکبرداری آن نیز صورت گرفته است، اما آنچه سوالات را در اذهان یادآور میکند این است که چرا با وجود اینکه خیراندیشی پای کار آمده تا هزینه کند و باری از روی دوش دولت بردارد آنهم برای ساخت مکانی عامالمنفعه، باید اینقدر روند اداری واگذاری زمین به دانشکده علوم پزشکی و خیرین بطول انجامد؟ که با وجود تورم روزافزون سبب دلسردی خیرین و انصراف آنها از اجرای این پروژهها شوند؟ واقعا این گیر و دارهای اداری نمیتواند در یک یا چند جلسه حل و فصل شود؟
▪️باید خاطرنشان کرد که علاوه بر ساخت اورژانس در خور ضرورت احداث پایگاه امداد جادهای در این مسیر پرخطر نیز بیش از پیش احساس میشود که ورود خیرین همیشه در صحنه و مسئولین شهرستان را به این مهم میطلبد.