سید محمد نور دانش، امام جمعه خور، در خطبه این هفته به ضرورت برنامه ریزی، مشارکت و همکاری همگانی در راستای تحقق جامعه ای آباد اشاره داشت. خلاصه خطبه ایشان در ادامه می آید:
چرا برای اثرات ماندگار در این دنیا، تلاش می کنیم؟ زیرا ما به روزی ایمان داریم که دوباره زنده و برانگیخته خواهیم شد. اگر ایمان نداشتیم اثر ماندگار برای ما مفهومی نداشت. لذا امروزه که ما از آثار ماندگار گذشتگان بهره مند شده ایم و استفاده کرده ایم خود دلیل توجه گذشتگان به این مهم بوده تا اینکه ما هم از گذشتگان و بزرگان دین مان الگو بگیریم. و بتوانیم برای نسل آینده چیزهایی از خود بگذاریم تا چراغ راه آنها باشد. به عنوان مثال (مسجد و مدرسه و مکانی که در زمینه های مختلف دینی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، ورزشی و…از آنها بهره مند شوند و در تربیت نسل آینده موثر باشد.)
سعی کنیم که بتوانیم پرونده ی اعمال مان بعد از مرگ ما هم باز باشد. و تا زمانی که ما زنده ایم کارهای خود را با چشم دل ببینیم و احساس راحتی و آرامش کنیم.
انسان برای این آفریده شده تا براساس منهج و برنامه ی خداوند، زمین و زمان را آباد سازد و انسان وظیفه دارد برای آبادی زمین تلاش کند و آبادی به جا بگذارد تا خیرش به خودش و دیگران و نسل بعد از خودش برسد و انگیزه ای برای دیگران باشد تا کارهای خیر را انجام دهند و از آن غافل نشوند. هرگز این مسأله را فراموش نکنیم که سرنوشت انسان با مردنش تمام نمی شود و در این مورد آیات متعددی دلالت بر این دارد که انسان حتما زنده می شود و مورد محاسبه قرار می گیرد. خداوند در آیه سوره یاسین به ۴ نکته اساسی اشاره می فرماید: ۱- ما مرده ها را حتما زنده خواهیم کرد. ۲- کارهایی که انجام داده اند ثبت و ضبط می کنیم. ۳- اثرات کارها را هم ثبت و ضبط می کنیم ۴- هیچ چیزی بی حساب و کتاب باقی نمی ماند و تمام چیزها در لوح محفوظ ثبت می شود.
حدیثی از رسول خداست به این مضمون که هرکسی که در این دنیا سنت و راه روش حسنه و نیکی را از خودش بر جای بگذارد برای خودش و برای کسانی که دنباله رو این روش پسندیده باشند اجر و پاداش در نظر گرفته می شوند بدون اینکه چیزی از او کم شود و همچنین اگر کسی هم راه و روش بدی را پایه گذاری نماید او بار گناه خود و دیگرانی راه هم که به این راه و روش کشانده و یا دعوت داده بر او نوشته می شود. لذا تلاش نماییم تا زمانی که زنده هستیم عهده دار مسائلی باشیم که خیر آن به همه برسد و دعای خیر مردم پشت سرمان باشد. نمونه ی آن می تواند مراسمات و مناسبت های مختلف مانند عروسی ها باشد که با برنامه ریزی درست می شود جلو خیلی از منکرات و رسومات بد وخرج های اضافی را گرفت. به امید روزی که با برنامه ریزی، مشارکت و همکاری همگانی در راستای تحقق جامعه ای آباد و پر از مهر و محبت گام برداریم و آن را محقق سازیم. والسلام.
فکر کنم اگر شورا و شهردار رو عوض کنیم شهر رو بشه آباد کرد
البته من با رفتن این ها حاضرم مبلغ ۱۰۰ میلیون رو به شهرداری بابت خودیاری بدم
شهرخور میبایست مانند شهرلطیفی به قطب تفریحی وتوریستی جنوب فارس تبدیل شود که متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی صورت نپذیرفته ومستلزم مطالعات میباشد
باهمدلی شهرداروشوراهای لطیفی وخور پیشرفتهای قابل ملاحظه ای صورت میپذیرد
همه ی مردم یک شهر ومسوولین اون شهردرقبال وظایف ومناصبی که دارند باید احساس مسوولیت کنند.
ازمدیریت محترم این وب سایت خواهشمندیم ترتیب جلسه همدلی میان شهردار و شورای شهرلطیفی و خور رابدهدتا باهمفکری ، هردوشهر به مجموعه توریستی جنوب فارس تبدیل شوند