🗓️ شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳
◾خورشید لارستان: فاطمه صفایی فرزند منصور صفایی و سامیه عبدالهی است که در کنکور سراسری امسال توانسته در رشته آموزش دانشآموزان با نیازهای ویژه دانشگاه فرهنگیان یزد پذیرفته شود. فاطمه دبستان را در مدرسه اسماعیلنژاد خور، متوسطه اول را در مدرسه حاج عبدالله خور و متوسطه دوم را نیز در دبیرستان فاطمیه لار گذرانده است.
۱. بیشک نقش معلمان در موفقیت دانشآموزان بسیار زیاد هست و نقش برخی از آنها بیشتر و تاثیرشان دیرپاتر. اگر بخواهید نام سه تن از این معلمان نمونه(در هر سه مقطع) از نظر خودتان را بگویید چه کسانی را نام میبرید؟ سرکار خانم جمالی، سرکار خانم رضایی منش دبیرعربی و سرکار خانم عظیمیفر دبیر ریاضی.
۲. کمی از برنامهریزیتان برای کنکور بگویید. از چه زمانی شروع کردید و روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟ بنده از سال دهم اهتمام ویژهای به درس خواندم داشتم اما مطالعه کنکوری را از سال دوازدهم به طور جدی شروع کردم. مدت زمان مطالعه دروس در ایام مدرسه ۵ الی۶ ساعت اما در روزهای تعطیل و بخصوص یکماه مانده به شروع امتحانات نهایی، روزانه ۸ الی ۹ ساعت مطالعه میکردم.
۳. از کلاسهای کنکور یا کتبهای کمکدرسی هم برای تقویت مطالعات خود استفاده کردید؟ در کلاسهای کنکوری شرکت نکردهام و سعی میکردم اشکالات خود را با دیدن فیلمهای آموزشی حل کنم. بله مسلما بدون تست زدن نمیتوان نتیجه موثری در کنکور را کسب کرد اما با توجه به هزینه زیاد کتابهای کنکوری برخی از کتابها را از افرادی که این مرتبه را طی کرده بودند قرض میگرفتم.
۴. چه شد که رشته معلمی را انتخاب کردید و برای انتخاب این رشته با چه کسانی مشورت داشتهاید؟ در طی دوسالی که در موسسه غنچههای ایمان خور مربی قرآن بودم این حس خوب در من ایجاد شد که من از تعامل و وقت گذراندن با بچهها لذت میبرم.
۵. آرامش محیط خانواده و نقش تربیتی و مشورتی والدین را در موفقیتتان چه اندازه میبینید؟ مسلما حمایت و تشویق والدین نقش بسزایی در موفقیت دارد بویژه مادرم که با درک کامل خود به من اعتماد به نفس را القا میکرد. با اینحال اگر پشتکار و اراده قوی وجود داشته باشد میتوان تحت هر شرایطی برای رسیدن به هدف والای خود مصمم ماند.
۶. با وسوسه استفاده از موبایل در زمان مطالعه کنکور چگونه کنار آمدهاید؟ هرگاه برای استفاده از گوشی وسوسه میشدم اهداف بلندم را به خودم یادآور میشدم و زمان خاصی را برای فعالیت در فضای مجازی تعیین میکردم.
۷. تصور خودتان از رتبهتان چه بود و آیا اگر رتبه خیلی بهتری میآوردید هم همین رشته را انتخاب میکردید؟اولویت اول بنده آموزش ابتدایی بود زیرا شناخت کافی نسبت به رشته آموزش کودکان با نیازهای ویژه نداشتم اما اکنون با مطالعه و تحقیق متوجه شدم که توفیق مهمی با قبولی این رشته خاص نصیبم شده است.
۸. چه برنامهای برای آینده خود دارید؟ خدمت به بچههایی با نیازهای ویژه که همچون بچههای عادی حق یادگیری و پیشرفت را دارند.
۹. و اگر بخواهید یک توصیه داشته باشید به دانشآموزانی که امسال پشت کنکور هستند… ممکن است در مسیر رسیدن به هدفشان انگیزه خودشان را از دست بدهند و ناچار شوند که زمان زیادی را با مطالعه بگذرانند و از تفریحات خود دست بکشند اما یقین داشته باشند که با توکل به خدا و تلاش و پشتکار، یک عمر بهره این زحمات را خواهند برد.