🗓️ جمعه ۱۶ شهریور ۱۴۰۳
◾خورشید لارستان: عظیمه پیوند فرزند بهروز پیوند و مرضیه نوربخش است که در کنکور سراسری امسال توانسته در رشته آموزش جغرافیا دانشگاه فرهنگیان پردیس نسیبه تهران پذیرفته شود. عظیمه دبستان را در مدرسه دخترانه کامیابی خور، متوسطه اول را در مدرسه حاج عبدالله خور و متوسطه دوم را در دبیرستان فاطمیه لار گذرانده است.
۱. بیشک نقش معلمان در موفقیت دانشآموزان بسیار زیاد هست و نقش برخی از آنها بیشتر و تاثیرشان دیرپاتر. اگر بخواهید نام سه تن از این معلمان نمونه(در هر سه مقطع) از نظر خودتان را بگویید چه کسانی را نام میبرید؟ در مقطع دبستان سرکار خانم قریشی. در مقطع راهنمایی سرکار خانم فربودی و سرکار خانم پرندوار و در مقطع دبیرستان سرکار خانم عظیمیفر.
۲. کمی از برنامهریزیتان برای کنکور بگویید. از چه زمانی شروع کردید و روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟ از تابستان سال یازدهم مطالعات خودم را شروع کردم و همراه با بودجهبندی آزمون گاج پیش میرفتم. ساعت مطالعه روزانه من متفاوت بوده و در روزهای مدرسه بین ۵ تا ۶ ساعت و در روزهای امتحانات و تعطیلات گاهی به ۹ الی ۱۰ ساعت هم میرسید.
۳. از کلاسهای کنکور یا کتبهای کمکدرسی هم برای تقویت مطالعات خود استفاده کردید؟ از کتاب تستهای مختلف استفاده میکردم ولی در کلاسهای کنکور شرکت نکردهام و سعی کردم اگر نقصی وجود داشته با دیدن فیلم آموزشی و کمک گرفتن از دبیرانم آن را برطرف کنم.
۴. چه شد که رشته معلمی را انتخاب کردید و برای انتخاب این رشته با چه کسانی مشورت داشتهاید؟ علاقه من به حرفه معلمی به صورت جدی از مقطع راهنمایی شروع شد و همیشه در ذهن داشتم که روزی این حرفه را ادامه دهم؛ البته در دبیرستان علاقهمندی جدیدی هم پیدا کردم و قصد دارم آن را هم ادامه دهم اما در حال حاضر معلمی هدف اصلی من است.
۵. آرامش محیط خانواده و نقش تربیتی و مشورتی والدین را در موفقیتتان چه اندازه میبینید؟ آرامش محیط خانواده و نقش والدین تاثیر بسیار مهمی بر روی موفقیت دارد اما اگر هدفی روشن و اراده قوی به همراه توکل بر خدا وجود داشته باشد انسان میتواند در هر شرایطی راه خودش را پیدا کند و به پایان برساند.
۶. با وسوسه استفاده از موبایل در زمان مطالعه کنکور چگونه کنار آمدهاید؟ در طول دوران کنکور از گوشیام برای استفاده از مطالب آموزشی و ارتباط با دوستانم استفاده میکردم اما برنامههای اجتماعی مثل اینستاگرام و سریال دیدن که باعث اتلاف وقت و هدر رفت فرصت میشد را کنار گذاشته بودم. هرگاه هم احساس میکردم زمان استفاده از گوشیام زیاد شده است هدفم را به خودم یادآوری میکردم و در جهت رسیدن به آن بیشتر زمانم را به مطالعه و یادگیری اختصاص میدادم.
۷. تصور خودتان از رتبهتان چه بود و آیا اگر رتبه خیلی بهتری میآوردید هم همین رشته را انتخاب میکردید؟ امسال برای پذیرفتهشدگان فرهنگیان رتبه کشوری اعلام نشد و این به نظرم بیعدالتی است زیرا هرکس حق دارد از رتبه خود باخبر شود؛ ولی، بله در هر صورت حرفه معلمی را انتخاب میکردم.
۸. چه برنامهای برای آینده خود دارید؟ روبهرو شدن با فرصتهای جدید، کسب تجربه و تلاش در جهت ارتقا اهداف شخصی خود و تلاش در جهت ارتقا بخشیدن بخشهایی از جامعه که بر عهده من است.
۹. و اگر بخواهید یک توصیه داشته باشید به دانشآموزانی که امسال پشت کنکور هستند؟ اگر تصمیم گرفتید پشت کنکور بمانید و برای هدفتان تلاش کنید تبریک میگویم. اراده شما ستودنیست و هرکسی این کار را نمیکند. شاید گاهی اوقات افکاری مثل ناامیدی و جازدن فکرتان را درگیر کند و فکر کنید چون سال اول موفق نشدید پس الان هم تلاشهایتان فایدهای ندارد در صورتیکه اینطور نیست. شما اگر صددرصد توان خودتان را بگذارید قطعا و بدون شک نتیجه تلاشتان را میبینید. یک نکتهای که در سال کنکور خیلی کم به آن توجه میشود و یکی از عواملی هست که باعث ناامیدی و جازدن میشود این است که مطالعه خودتان را با هیچکس مقایسه نکنید. در سال کنکور دوستانی داشتم که با گفتن ساعت مطالعه خودشان و مقایسه کردنش با ساعت مطالعهام، این حس را به من میدادند که دارم کمکاری میکنم اما سعی کردم که به این افکار توجهی نکنم و تلاشم را ادامه بدهم و چه بسا که من نتیجه بهتری کسب کردم.