?️ یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰
◾به گزارش خورشید لارستان، حضور وزیر بهداشت به منطقه بیآنکه مشکلی از مشکلات منطقه را رفع کند بار دیگر فریاد اعتراض مردم و مسئولین را در پی داشته است. در حالی که مساله اصلی لارستان و گراش، مسیر مرگبار جهرم – لار – بندرعباس است، ما شاهد حضور وزیر بهداشت در منطقه هستیم که در طول سالیان گذشته بیشترین سرمایهگذاری توسط خیرین بلند همت در این مناطق انجام شده است. باید پذیرفت که به نمایش گذاشتن تجهیزات پیشرفته و امکانات خوبی که خیرین به مراکز درمانی لار و گراش و اوز دادهاند دردی را از مردم منطقه دوا نخواهد کرد.
▪️واقعیت آن است که بسیاری از مردم نسبت به عملکرد فنی و تخصصی دانشکدههای علوم پزشکی منطقه معترض هستند و معتقدند در برابر این همه سرمایه گذاری فیزیکی و تجهیزاتی خیرین، مراکز درمانی منطقه از وجود متخصصان و پزشکان ورزیده خالی است و هنوز بسیاری از مردم برای دریافت خدمات پزشکی به جهرم و شیراز می روند.
▪️از سوی دیگر، خیرین با هزینههای بسیار، فضای فیزیکی موردنظر دانشکده را میسازند اما دانشکده و بالتبع دولت در اختصاص تجهیزات آن ناتوان است. مسالهای که باعث نومیدی و دلخوری خیرین شده و این شائبه را ایجاد میکند که مسئولین ارشد چشم دوباره به ثروت خیرین منطقه دوختهاند تا همه هزینهها را خیرین تامین کنند و به قول حسینزاده نماینده مردم منطقه وقتی این نگاه غلط در بین مسئولین کشور وجود دارد که لاریها پولدارند چرا دولت بیاید و در این منطقه هزینه کند؟
▪️از این رو باید توجه داشت که حضور مسئولین ارشد دولت در شهرستان باید فرصتی باشد برای بیان مشکلات، کمبودها، و نارسایی هایی که باید دولت در رفع آن ها بکوشد نه به نمایش گذاردن تجهیزات پیشرفته ای که خیرین و مردم به این مراکز اهدا کرده اند یا افتتاح مراکز رادیوتراپی و شیمی درمانی گراش که با بودجه خیرین انجام شده است. باید پذیرفت که تنها با تجهیز مراکز درمانی به دستگاههای پیشرفته و توسعه فیزیکی مراکز درمانی (آن هم از جیب خود مردم) نمی توان مدعی بود که روزی لار و گراش به قطب درمان جنوب مبدل شود بلکه نیاز اصلی منطقه در کنار تجهیزات و دستگاه های پیشرفته(آن هم اگر دولت تامین کند) حضور متخصصان و پزشکانی کارکشته و خبره است که اعتماد مردم را به خود جلب کنند و به هوای پزشکی بهتر و متخصص تر راهی مراکز درمانی دیگر نشوند.