این جهانگرد ۶۱ ساله که حدود ۴۰ سال است دوچرخه سواری می کند چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مهمترین انگیزه من برای ورزش مفرح دوچرخه سواری، تندرستی و اشاعه پیام صلح و دوستی است.
وی اضافه کرد: من احساس می کنم انسان می تواند با ورزش کردن حتی با کمترین امکانات، زندگی شاد و خوشبختی را تجربه کند و برای شاد و خوشبخت بودن به امکانات چندانی نیاز نداریم تنها کافی است از لحظات زندگی و از داشته های خود بهترین بهره را ببریم.
صالح آبادی گفت: در سفرهایی که داشته ام متوجه شدم انسانها شباهت های زیادی به هم دارند و فطرت انسانها گرایش به دوستی، محبت، مهربانی و کمک به همنوع دارد و در این سفرها همه به نوعی تلاش می کردند من را کمک و یاری کنند.
پیشکسوت دوچرخه سوار ایرانی با بیان اینکه تقریبا ۹۵ درصد مردم دنیا همانند یکدیگر زندگی می کنند، عنوان کرد: اگر خوبی ها و بدی های هر کشور را جمع کنیم نتیجه مساوی می شود به زبانی ساده تر هیچ مکانی از مکان دیگر بهتر نیست و خداوند نعمت هایش را به طور مساوی تقسیم کرده ولی استفاده از مواهب را فرهنگ ملت ها تکریم و یا تحریم می کنند.
وی صلح و دوستی، ورزش، تحقیق، فرهنگ آداب و رسوم، کشاورزی، دامداری، دیدن سرزمین های دیگر، یادگیری و بکار بردن زبان های زنده دنیا، تبادل افکار و تجارت را از اهداف خود در سفر به دور دنیا اعلام کرد.
وی که از ۲۵ دی ماه ۹۴ مسیرهای بندرعباس، جزیره هرمز، جزیره قشم به سمت لارستان را پیموده، پیش از ظهر امروز چهارشنبه لارستان را به مقصد جهرم، داراب، فسا، استهبان و شیراز ترک کرد.
این دوچرخه سوار نیشابوری که دو سال پیش یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر را در جنوب هند رکاب زده بود تاکنون موفق شده دور دنیا را با گذر از ۳۱ کشور و در مدت ۲۰ سال رکاب بزند.
صالح آبادی اهل روستای صالح آباد واقع در دو کیلومتری جنوب شهرستان نیشابور و فوق دیپلم رشته برق و آشنا به سه زبان انگلیسی، عربی و ترکی است.